آلو میوه تابستان/طب سنتی
آن میوه كم و همچنین بیش در منطقه ها و مناطق متنوع و گوناگون و مختلف پرورش می یابد كه شامل انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و همچنین … می باشد
آلو شامل مزایا و خاصیت های درمانی زیرا و به درستی که ضد یبوست ، برطرف كننده تب ، صفرا ، خشكی مزاج و همچنین غلظت خون می باشد.
مزایا و خاصیت های تغذیه ای و همچنین درمانی آلو :
* آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند.
* آلو حالت تهوع را از بین می برد. از آن رو افرادی که به حالت تهوع و همچنین سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر می باشد هر روز خدا چند عدد آلو بمکند.
* آلو ضد تب و همچنین سردردهای صفراوی می باشد.
* آلو طبیعتی سرد دارد ، پس جهت اشخاص گرم مزاج مناسب می باشد.
* آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر می باشد.
طبیعی ترین، بهترین، و همچنین بی خطرترین راه معالجه یبوست و همچنین بواسیر ، بهره بری و استفاده از اشکال متنوع و گوناگون و مختلف آلو و همچنین آلوی خشک می باشد که بایستی و حتما آن هم را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.* آلو تقویت کننده و همچنین تنظیم کننده دستگاه هاضمه می باشد .
* خوردن آلوی جدید و تو و تازه یا پخته و همچنین یا کمپوت آلو جهت درمان بیماران مبتلا به
روماتیسم ، نقرس و همچنین تصلب شرائین مفید می باشد.
* مصرف آلو به صورت پخته جهت اشخاص ضعیف و همچنین پیرتر بهتر می باشد، زیرا آلوی خام دیرهضم می می شود.
* آلو در معالجه کم خونی ، ضعف و همچنین ناتوانی و همچنین خستگی جسمی مفید می باشد.
* آلو سرشار از ویتامین هایA و همچنین C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و همچنین سایر املاح می باشد.
* آلوی خشک جهت مبتلایان به مضر و همچنین بد هاضمه خیلی زیاد مفید می باشد.
* برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.
* برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.
* غنی از منیزیم ، سدیم ، فسفر و همچنین پتاسیم می باشد.
* به مقدار كافی فیبر غذایی را جهت بدن تامین می كند.
* در حفظ سلامتی كبد موثر بوده و همچنین باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و همچنین تب های روده ای خیلی زیاد حائز اهمیت می باشد.
* از آنجا كه حاوی مقدار بسیاری فسفر می باشد، در افزایش اقتدار و قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.
* نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده خیلی زیاد موثر می باشد.
پژوهشگران معتقدند از آلو مىقدرت به عنوان ضدعفونىكننده غذا بهره بری و استفاده كرد. آلوى خشك مزایا و خاصیت های ضد میكروبى دارد كه مىتواند خطر آلودگى گوشت را كم كند. افزودن آلو یا عصاره آن هم به گوشت قیمه شده، به مقدار و اندازه و میزان قابل توجهى از رشد میكروب ها جلوگیرى مىكند.
منابع :
– مزایا و خاصیت های میوه های خوراکی ، تالیف مرتضی نظری
منبع
بهترین طب سنتی : آلو میوه تابستان/طب سنتی