اشکنه تره – گیلان
|اشکنه تره – گیلان ازاصلحیت|
۰۱اردیبهشت
اشکنه تره – گیلان
مواد مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري
سبزی اشکنه : نیم کیلو
جعفری ، اسفناج ، گشنیز ، تره ، برگ چغندر ، شنبلیله ، شوید : نیم کیلو
سیر : ۲-۳ حبه
آلوچه : ۴-۵ دانه
تخم مرغ : ۲ عدد
نمک و همچنين فلفل : به مقدار مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري
مزايا و خاصيت هاي
این غذا ، معتدل المزاج به سمت خنکی است . با ترکیباتی که دارد سودا و همچنين صفرای زائد را از دستگاه گوارش پاک میکند. در عین حال مانع از ایجاد سردی در بدن میشود
زيرا و به درستي که معتدل المزاج است ، بسیار مناسب فصل بهار میباشد
دستور پخت :
سبزی اشکنه را با سبزیجات دیگر و همچنين چند حبه سیر خرد کرده در قابلمه بریزید . آلوچه را به آن هم اضافه کرده و همچنين آب بریزید تا با حرارت ملایم بپزد . سپس مقداری کره یا روغن و همچنين نمک و همچنين فلفل را افزوده و همچنين سرخ کنید. در نهایت تخم مرغ را اضافه کنید . میتوانید به جای آلوچه از رب آن هم یا آب نارنج بهره بري و استفاده کنید.