اوجیزک
|اوجیزک ازاصلحیت|
اوجیزک را می قدرت در واقع آن هم آبگوشت محلی سیستان دانست که البته گوشت ندارد. این غذا که از غذاهای محلی سیستان و همچنين بلوچستان است، تا حدودی شبیه اشکنه هم است. ادویه اصلی این غذا را آچار (نوعی ادویه محلی) تشکیل می دهد. آچار خود ترکیبی از پیاز، آرد گندم و همچنين زردچوبه است که آن هم را به شکل خمیر دایره ای کوچک در می آورند و همچنين به نخ می کشند تا خشک مي شود. این ادویه در انواع آبگوشت و همچنين خورش ها طعم خوبی ایجاد می کند. برای پخت اوجیزک به گوجه، روغن (ترجیحا روغن محلی)، پیاز آب، سیب زمینی و همچنين آچار نیاز داریم. در نوع دیگری از اوجیزک تخم مرغ به آن هم اضافه می کنند.
مواد اولیه:
گوجه نیم کیلو
روغن ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد
آچار محلی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
دستور تهیه:
پیاز را در روغن تفت داده و همچنين گوجه را خرد کرده و همچنين به آن هم اضافه می کنیم. وقتی گوجه سرخ شد آچار محلی را به آن هم اضافه می کنیم و همچنين به آن هم آب اضافه می کنیم. وقتی به جوش آمد سیب زمینی کوچک شده را به آن هم اضافه می کنیم. تا وقتی که سیب زمینی ها پخته شد و همچنين هم چنین غذای ما به مقدار و اندازه کافی غلیظ شد، آماده خوردن می باشد.