بهترین صبحانه جهت دانش آموزان

بهترین نمونه جهت صبحانه بهره بری و استفاده از غذاهایی با طبیعت گرم می باشد، زیرا غذای با طبع سرد مثل شیر باعث رخوت و همچنین سستی آن همها در سر کلاس خواهد شد.
مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری به ذکر می باشد شیر را قبل از خواب به کودکان بدهید یا در صورتی که آن هم را در صبحانه قرار میدهید، حتماً به همراه عسل یا خرما باشد تا طبع سرد آن هم ملایم می شود (البته قبل از خواب هم بهتر می باشد با مصلح خود میل گردد).
از نمونه انتخابهای مناسب جهت صبحانه دانشآموزان میقدرت به موارد زیر اشاره نمود:
ارده و همچنین عسل یا مربا، کره و همچنین عسل یا مربا، حلوا ارده، شیر و همچنین عسل، نان و همچنین خرما، حلوای سنتی، خوراک عدسی با گلپر، فرنی یا شیر برنج به همراه مربا، نان شیرمال و همچنین عسل، تخممرغ (مصلح تخممرغ آویشن یا گلپر می باشد)، البته میوه یا آبمیوه طبیعی فصل هم گزینههای مناسب غیره ای خواهند بود
چاشت مدارس به هیچ عنوان جایگزین صبحانه منزل نیست.
مطالعات علمی ثابت نموده اند که عملکرد مغز حدود ۱ ساعت بعد از صرف صبحانه به مقدار و اندازه و میزان طبیعی خود میرسد و همچنین با توجه به آنکه زمان صرف چاشت بعد از حدود ۵/۱ تا ۲ ساعت بعد از حضور در مدرسه می باشد (با احتساب مسیر منزل و خانه تا مدرسه) عملاً چند ساعت ابتدایی و اولیه مدرسه بازدهی و همچنین کارایی مغز تا حد کفایت خود فاصله بسیاری دارد، بنابراین بایستی و حتما با خواباندن به موقع دانشآموزان و همچنین به موقع بیدار شدن آن همها در صبح، فرصت کوتاه ۱۵ تا ۲۰ دقیقهای جهت صرف صبحانه آن همها قرار دهیم. دیر بیدار شدن باعث عصبی شدن و همچنین استرس بیجای نوگلان ما شده ضمن آنکه با دست خود ضربه محکمی به فراگیری آموزش آن همها در مدرسه وارد میکنیم.
همین جا مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری می باشد عنوان نماییم که تمام محصولات کارخانهای به علت افزودنیها و همچنین مواد نگهدارنده موجود در آن همها طبع سرد دارند، پس مصرف هر روز خدا و همچنین پشت سر هم آن همها باعث سردی بدن و همچنین بروز بیماریهای متنوع و گوناگون و مختلف میمی شود که از معروفترین آن همهاMS می باشد
منبع: ماهنامه دنیای تغذیه – شماره ۱۰۸ – بهناز عباسیمقدم، کارشناس ارشد تغذیه
.
منبع
جدید و تو و تازه ترین طب سنتی : بهترین صبحانه جهت دانش آموزان