خورش ترشه واش گیلان
|خورش ترشه واش گیلان ازاصلحیت|
۲۵شهریور
خورش ترشه واش گیلان
مواد مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري:
بادمجان:۵عدد متوسط
گوجه فرنگی:۵عدد
گوشت مرغ بدون استخوان:۴۵۰گرم
پیاز:۱عدد پهناور و بزرگ
رب آلوچه:۳تا۴قاشق غذاخوری
رب انار:۲قاشق
نمک-فلفل-زردچوبه-روغن: به میزان مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري
سبزی شامل گشنیز-چوچاق-ترشک-سیر-نعنا-ترش واش محلی : یک کیلو
مزايا و خاصيت هاي
بهره بري و استفاده از این خوراکی باعث تخلیه جرمهای بلغمی از بدن شده و همچنين یا در افرادی که دچار درد عضلات می باشند هفته ای دوبار توصیه میشود.
دستور تهیه:
بادمجان را پوست کنده و همچنين بعد از گذاشتن در آب و همچنين نمک سرخ کنید. سبزی ها را خرد و همچنين پیاز را رنده و همچنين به سبزی اضافه کنیدو با روغن تفت دهید. مرغ را تفت داده و همچنين با نمک و همچنين فلفل و همچنين زردچوبه به سبزی اضافه کنید. بادمجان ها را درون غذا ریخته با دو لیوان آب بپزید. مرغ که نیمه پز شد رب انار و همچنين رب آلوچه را افزوده تا خورش کامل بپزد. گوجه ها را برش و همچنين سرخ کنید و همچنين در قسمتهاي آخر پخت اضافه کنید. مرتب هم بزیند تا بادمجان له شده و همچنين طعم مواد به خورد گوشت برود . به جای سبزی محلی میتوان از سبزی های معطر موجود نیز بهره بري و استفاده کرد.