خورش فسنجان قارچ
|خورش فسنجان قارچ ازاصلحیت|
۰۹شهریور
خورش فسنجان قارچ
موادلازم :
گردو : دو و همچنين نیم پیمانه
رب انار شیرین : ۶ قاشق غذاخوری
قارچ : ۸ عدد متوسط
پیاز : ۱ عدد متوسط در صورت تمایل
شکر قهوه های یا شیره کشمش : در صورت تمایل
زعفرن –دارچین-زردچوبه: به میزان مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري
مزايا و خاصيت هاي
امروزه یکی از معظلات و مسائل و مشکلات سلامتی شهروندان و مردم شهر افزایش اسید اوریک خون میباشد. بهره بري و استفاده از این غذا به همچنين و علاوه اینکه به نیازهای ذائقه ای شهروندان و مردم شهر پاسخ خواهد داد به روش جدی از افزایش اسید اوریک خون پیشگیری می نماید.
دستور پخت :
گردو را چرخ کرده با مقداری آب ۱ ساعت با حرارت ملایم می پزیم . پیاز را خرد و همچنين با مقداری روغن و همچنين زردچوبه تفت میدهیم. قارچ را به صورت دلخواه خرد کرده،به پیاز اضافه و همچنين ۳ الی ۵ دقیقه تفت میدهیم . گردو پخته شده را به موادمان اضافه کرده و همچنين به مدت ۱ ساعت مواد را با هم می پزیم تاگردو روغن بیندازد. رب انار را اضافه و همچنين اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته و همچنين جا بیفتد. در صورت تمایل شیره کشمش یا شکر قهوه ای به خورش اضافه و همچنين ۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا آب زعفران و همچنين پودردارچین اضافه میکنیم.
دکترمهدی فهیمی