رشته پلو دامغانی
|رشته پلو دامغانی ازاصلحیت|
۲۲شهریور
رشته پلو دامغانی
موادلازم
برنج:۴پیمانه
بادمجان:۲عدد
نمک-فلفل و همچنين روغن : به میزان مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري
رشته پلویی:۲۵۰گرم
گرد غوره یا رب انار:یک قاشق سوپخوری
گوشت یا مرغ: ۳۰۰گرم
سیب زمینی:یک عدد
مزايا و خاصيت هاي
یک غذای پر پروتئین و همچنين پر فیبر بوده بهتر است مقداری پودر زیره سبز نیز به این ترکیب افزوده مي شود.
دستور پخت:
برنج را پخته و همچنين در آخرین مرحله رشته را افزوده و همچنين آبکش کنید. کف قابلمه روغن ریخته و همچنين سیب زمینی حلقه شده و همچنين بادمجان را به دلخواه چیده و همچنين نمک بپاشید. فیله مرغ یا گوشت را که گرد غوره و همچنين نمک زده اید روی آن هم چیده و همچنين برنج آبکش شده را رویش ریخته و همچنين با شعله ملایم ۴۵ دقیقه دم کنید. دامغانی های اصیل از برنج استفاه نکرده و همچنين رشته را به تنهایی آبکش و همچنين با آب و همچنين روغن دم میدهند .