سخنرانی استاد حسن عباسی در دومین نشست از سلسله جلسات نخبگانی چهلچراغ
|سخنرانی استاد حسن عباسی در دومین نشست از سلسله جلسات نخبگانی چهلچراغ ازاصلحیت|
استاد حسن عباسی، روز یکشنبه – ۲۸ بهمن ۹۷ – در دومین نشست نخبگانی چهلچراغ انقلاب اسلامی در اهواز، به بیان لزوم تشکیل جنبشهای اجتماعی و همچنين تأثیر تشکلهای فرهنگی در این روند پرداخت.
رئیس اندیشکده یقین، در ابتدا به نقل از ریچارد واتسون، نظریهپرداز غربی، گفت: سیستمعامل و همچنين فکر کردن و انديشيدن حاکم بر دنیای امروز، لیبرالیسم است، ولي بايد توجه داشت ناکارآمدی این سیستم عامل تا سال شمسي ۲۰۳۵ بر همگان اثبات خواهد شد و همچنين در آن هم هنگام است که دنیا نیازمند نرم افزار و همچنين فکر کردن و انديشيدن جدید برای اداره جهان خواهد بود، از سوی دیگر نهاد ملل متحد اعلام کرد در سال شمسي ۲۰۵۰ میلادی ایران مبدل به یک ابرقدرت و همچنين مدل حکومتی خواهد شد که چارچوب این مدل را حضرت امام و پيشوا و همچنين رهبر انقلاب از منابع و همچنين مبانی دینی پایه ریزی کرده اند؛ این ظرفیت انقلاب اسلامی است و همچنين وظیفه ماست که آن هم را به جهانیان عرضه کنیم.
وی با تشبیه تشکیل نهضتها در جوامع، بیان کرد: جنبشها اندکاندک جریانهای اجتماعی را ساماندهی میکنند و همچنين این جریانها خواهند بود که به نهضت ختم میشوند.
رئیس اندیشکده یقین، در ادامه گفت: انقلاب اسلامی یک نهضت با تعداد بسیار زیادی جریان درونی دارد و همچنين این جریانها تأثیرپذیر از جنبشها خواهند بود.
عباسی با بیان اینکه نقش جنبشهای اجتماعی درجایی مشخص میمي شود که قادر باشند جریانها را تحت تأثیر خود قرار دهند، اظهارداشت: تفکرها تا زمانی که به جنبش اجتماعی تبدیل نشوند، نمیتوانند تأثیرگذار باشند! مانند موج آب که تا بستر رود خیس و همچنين آماده نشود آب در آن هم بستر جریان پیدا نمیکند.
وی در ادامه افزود: رهبر انقلاب اسلامی فرمودند کاری کنید که جامعه «قرآن مجسم» مي شود! این حرف و همچنين این فرمان تا زمانی که تعاریف و همچنين مفاهیم قرآنی، تبدیل به جنبش اجتماعی نشود و همچنين در میان شهروندان و مردم شهر مبدل به یک مطالبه عمومی نگردد، تحقق نخواهد یافت.
دستاورد اصلی انقلاب، تربیت انسانهای تراز اسلام است
عباسی همچنین بیان داشت: دست آورد اصلی انقلاب اسلامی پیشرفت، توسعه و همچنين حتی پیشرفتهای نظامی و همچنين علمی نیست! بلکه دست آورد و همچنين کارنامه جمهوری اسلامی «انسانهای تراز اسلام» است.
وی، انسان تراز اسلام را «شهدای مدافع حرم»، تراز کمونیسم «چه گوارا» و همچنين انسان تراز لیبرالیسم را سلبریتی های این دوران معرفی کرد.
مخالفت با کودک همسری جریان پنهان اجرای توافق ۲۰۳۰ است
رئیس اندیشکده یقین، با بیان اینکه تمدن نوین غرب، در حال افول است، بیان داشت: زندگی و همچنين تمدن منحط غربی که سرشار از معظلات و مسائل و مشکلات عدیده است، به گفته کارشناسان غربی در آیندهای نه چندان دور ناکارآمدی آن هم بر همگان اثبات خواهد شد.
عباسی، در واکنش به بحث اخیر کودک همسری، بیان داشت: این صحبتها در راستای اجرای پنهانی سند ۲۰۳۰ است! مادر شهیدی در سن ۱۲ سالگی ازدواج کرده و همچنين امروز دارای چهار فرزند شهید است! مطابق کدام نظریه های علم روانشناسی و همچنين پزشکی مدرن شدنی است!؟ ولي بايد توجه داشت می بینیم چه فرزندانی را برای اسلام و همچنين انقلاب تربیت کرده و همچنين خود به چه بانوی باکرامتی تبدیل شده است.
رئیس اندیشکده یقین تصریح کرد: تمدن نکبت و همچنين انسان ستیز غرب، امروز به وزارت تنهایی، ساعتی ۵۰ پوند اختصاص داده است! تا زنان صرفا برای یک شب در آغوش مردان بخوابند!.
لزوم تبدیل مفاهیم قرآن و همچنين ائمه به جنبشهای اجتماعی
وی در ادامه با بیان اینکه ما می توانیم با نگاهی مبتنی بر اسلام، انسان سازی کنیم، گفت: چرا تا به حال آن هم گونه که باید این عمل انجام نشده؟! زيرا و به درستي که تک تک مفاهیم و همچنين تعاریف تولید شده از قرآن و همچنين معارف ائمه را به جنبش اجتماعی تبدیل نکرده ایم.
عباسی گفت: جهت گیری در کار تشکیلاتی باید آن هم جنبش اجتماعی و همچنين تأثیر بر انظار و افکار عمومی جامعه باشد.
هدف اصلی ۲۰۳۰ به راه انداختن تمدن همجنس گرایی در ایران است
رئیس اندیشکده یقین تصریح کرد: برای مقابله با سند ۲۰۳۰، باید جنبش حلالزادگی را برقرار کرد، چراکه هدف ۲۰۳۰ و همچنين برنامه جذاب و جالب و خوبهای قبل و همچنين بعد از آن هم، همگی تمدن همجنس گرایی بوده و همچنين ریشه آن هم نیز در از بین بردن حیا و همچنين عفت عمومی است.
وی گفت: ترویج حیا، عفت، غیرت و همچنين حلالزادگی، لازمه مبارزه با فرهنگ غرب بوده و همچنين همگی اینها مستلزم ایجاد جنبشهای اجتماعی توسط تشکلهای فرهنگی است.
نقش جنبشهای اجتماعی برای مقابله با گزاره های تمدن غربی
عباسی در پایان با اشاره به مثالی از نقش جنبشهای اجتماعی برای مقابله با گزاره های تمدن غربی، اظهارداشت: امام و پيشوا خمینی(ره) فرمودند در صورتي که در بانک ما ربا بماند، جمهوری ما «اسلامی» نیست! این جمله امام و پيشوا را باید به جنبشی اجتماعی و همچنين حرکتی گسترده در مقابله با رباخواری تبدیل کرد؛ بدین صورت که اول جنبشی تحت عنوان «ربا جنگ با خداست» در سلب و همچنين نفی اقتصاد ربوی راه انداخت و همچنين بعد از آن هم فکر کردن و انديشيدن جایگزین، یعنی «اقتصاد اسلامی» را برای شهروندان و مردم شهر تبیین کرد.
منبع: حوزه نیوز