شربت انار عسلی
|شربت انار عسلی ازاصلحیت|
در طب سنتی ایران انار ترش و همچنين شیرین ( ملس) دارای تاثيرات و همچنين اثرات جالی (جلادهنده ) مفتح ، مسلین و همچنين مدر می باشد و همچنين طبیعتی سرد و همچنين مرطوب دارد . لذا در تلطیف سودا بی بدیل بوده و همچنين در تمام امراض سوداوی مثل مالیخولیا و همچنين غلظت های خونی و همچنين اگزماها موثر می باشد . همچنین انار یک متعادل کننده مجرب در هیجانات صفراوی و همچنين خونی بوده و همچنين از دیر باز در پیشگیری و همچنين درمان امراض صفراوی بکار می رفته است . انار بدلیل ماده موثره تانن در بافت معده ایجاد قبض کرده و همچنين همچنين و علاوه بر تقویت معده از صعود بخارات صفراوی و همچنين احشایی به قسمت بالاتنه ممانعت می کند و همچنين یکی از بهترین مکمل ها برای پیشگیری و همچنين امراض بخاری مثل سردرد میگرنی و همچنين سینوزیت ها می باشد.
شکل محصول :
شربت ۲۰۰ میلی لیتری
نوع محصول :
این فراورده در تيم مکمل ها طبقه بندی می مي شود.
اجزاء محصول :
عصاره تغلیظ شده ۳۴% تهیه شده از انار ارگانیک + آب + اسید سیتریک + شکر
مواد موثره :
پلی فنل ها ، آنتوسیانین ها ،اسیداورسولیک ، اسید گالیک ، تانن ها ، الکائوئیدها
تاثيرات و همچنين اثرات سلامتی قسمت و بخش مکمل انار :
۱-افزایش اقتدار و قدرت سیستم ایمنی ؛ اصلاح وضعیت لیپیدپروفایل خون ( کاهش چربی مضر و همچنين افزایش چربی مفید خون ) ، کاهش قند خون؛ کاهش عوارض رادیکال های آزاد بر بدن ، کاهش شدت بیماری هایی مثل انواع سرطان ، روماتیسم ، آلزایمر پارکینسون ، چاقی ، سکته های قلبی ومغزی و همچنين فشار خون ؛
توجه : رادیکال های آزاد عوامل بسیار خطرناکی خواهند بود که در اثر تابش آفتاب ، آلودگی های محیطی ، سیگار کشیدن ، استرس های روزمره در بدن ایجاد می مي شود ؛
پلی فنل ها و همچنين اسید اورسولیک موجود در مکمل انار از اکسید شدن کلسترول ها پیشگیری می کند فلذا نقش موثری در پاکسازی کبد و همچنين مجاری صفراوی و همچنين پیشگیری و همچنين درمان سنگ های صفراوی ایجاد می کنند؛ مقابله با تشکیل پلاک های اترواسکلروزی در شریانها و همچنين قلب.؛
معرفی انار :
درایران باستان انار بدلیل داشتن دانه های فراوان در دل خود سمبل زایش و همچنين زندگی بوده و همچنين در سبد مصرفی این سرزمین به عنوان غذا و همچنين غذای دارویی جایگاه بسیار بالایی داشته است .
نحوه و همچنين مقدار مصرف :
یک قاشق غذاخوری در یک استکان آب رقیق کرده و همچنين میل مي شود؛
بهترین زمان مصرف :
۱-جهت افزایش اشتهاء ، تقویت معده و همچنين پاکسازی کبد : نیم ساعت قبل از غذا
۲-جهت اصلاح تاثيرات و همچنين اثرات چربی خون : نیم ساعت بعد از غذا
عوارض جانبی : ندارد
موارد احتیاط :
۱-در کسانی که معده ای مرطوب و همچنين سرد دارند بهتر است با مقدار آب کمتر و همچنين کمی عسل رقیق شده و همچنين میل مي شود؛
۲-درکسانی که سابقه یبوست دارند می بایست با گلاب بهره بري و استفاده مي شود؛
بهره بري و استفاده در بارداری و همچنين شیردهی :
بلامانع است
تداخلات دارویی :
تداخل خاصی ديدن نشده است
شرایط نگهداری :
در جای خشک و همچنين خنک و همچنين دور از نور مستقیم آفتاب نگهداری مي شود
منابع
۱)ذخیره خوارزمشاهی ، سید اسماعیل جرجانی ۴)دکتر برای خودم ، دکتر مهدی فهیمی
۲)قانون بوعلی سینا ، ترجمه شرفکندی ۵)کتاب مرجع گیاهان دارویی
۳)مخزن الادویه ، عقیلی خراسانی ۶)A guide to medicinal plants
۷) Commissino E