طرز تهیه مربای پسته
|طرز تهیه مربای پسته ازاصلحیت|
۱۲مرداد
طرز تهیه مربای پسته
مواد مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري:
پسته جديد و تو و تازه: ۲۵۰گرم
شکر: هم وزن پوست پستهها
هل: یک تا ۲عدد
آبلیمو: یکقاشق غذاخوری
طرز تهیه :
پوست پستهها را جدا کرده و همچنين برش میزنیم. مغز پستهها را از پوست نازکش درمیآوریم و همچنين نصف میکنیم. به مقدار و اندازه وزن پوست پستهها شکر در نظر میگیریم. مدت سه تا پنج دقیقه پوست پستهها را میجوشانیم. پوستها را آبکش میکنیم و همچنين میچشیم. در صورتي که تلخ بود دوباره میجوشانیم تا تلخی آن هم کاملا از بین برود. داخل یک قابلمه ترجیحا لعابی یک لیوان سر خالی آب و همچنين شکر را میریزیم تا بجوشد و همچنين غلیظ مي شود. در این مرحله دانههای هل، پوست و همچنين مغز پستهها را به شهد اضافه میکنیم و همچنين میجوشانیم. وقتی مربا قوام آمد آبلیمو را اضافه کرده و همچنين شعله را خاموش میکنیم. وقتی خنک شد آن هم را در شیشه ریخته، درشیشه را محکم میبندیم و همچنين در جای خنک نگه میداریم. این یک مربای مجلسی و همچنين با ظاهری کاملا متغاير و متفاوت است.