قابلی
|قابلی ازاصلحیت|
۲۹تیر
قابلی
مواد مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري
برنج : ۲ پیمانه
عدس و همچنين بلغور درشت : هر کدام ۱ پیمانه
پیاز متوسط : ۲عدد
سیب زمینی متوسط : ۲ تا ۳عدد
رشته پلویی و همچنين آلوچه و همچنين خرما و همچنين کشمش : به میزان مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري
مزايا و خاصيت هاي
این غذای آذری منبع خوبی از آهن و همچنين ویتامین C است . به اشخاص دیابتی توصیه میشود که سیب زمینی را حذف کنند . بدلیل وجود آلو حاوی فیبر بوده و همچنين زيرا و به درستي که خیسانده میشود درپیشگیری و همچنين یا درمان یبوست بهره بري و استفاده میشود .
دستور پخت :
برنج و همچنين بلغور را جداگانه خیس کرده عدس را پخته کنار میگذاریم . پیاز را خلالی خرد کرده و همچنين تفت میدهیم . در قابلمه ای آب را جوشانده و همچنين برنج را خیس کرده و همچنين با سیب زمینی نگینی شده میپزیم . بلغور را افزوده و همچنين در قسمتهاي آخر پخت برنج ، رشته پلویی را افزوده و همچنين آبکش میکنیم . بعد پیاز سرخ کرده و همچنين عدس و همچنين در صورت دلخواه خرما یا کشمش یا آلوچه را لایه لایه روی برنج ریخته و همچنين دم میکنیم . بهتر است بلغور درشت باشد .