|
مصرف گیاه قره قاط سیاه مقدار و اندازه و میزان قند خون و همچنین عوارض قلبی را در مبتلایان به دیابت کاهش می دهد.
دو تن از پژوهشگران دانشکده علم پزشکی جدید دانشگاه شاهد، تاثیر مصرف خوراکی گیاه قرهقاط سیاه را بر موش های دیابتی بررسی کردن کردند.
بر پایه آن بررسی کردن که مشروح آن هم در فصلنامه کومش نشر یافته شده شد، مصرف خوراکی گیاه قرهقاط سیاه به مدت ۶ هفته ، مقدار و اندازه و میزان قند خون را به مقدار و اندازه و میزان درخور توجهی کاهش می دهد.
آن بررسی کردن همچنین نشان می دهد، تجویز خوراکی و همچنین دراز مدت قره قاط سیاه با تغییر تولید و همچنین آزادسازی عوامل موثر بر رگ ها و همچنین با اثر مستقیم بر عضله صاف جدار رگ های خونی و همچنین کاهش پاسخ انقباضی، عوارض قلبی عروقی دیابت را کاهش می دهد.
دیابت از عوامل خطر مهم بیماری های قلبی عروقی می باشد و همچنین یكی از عوارض مهم دیابت اختلالات رگ های خونی در قسمت های متنوع و گوناگون و مختلف بدن می باشد..
به آن گیاه قراقات و همچنین قراطاط هم گفته اند عده ای از گیاه شناسان قدیمی ایران شامل بغدادی آن گیاه را نوعی زغال آخته و همچنین عده ا ی دیگر نوعی زرشک می دانند ولی جدیداً آن گیاه را در خانواده ی زغال آخته
قرار داده اند تمام مزایا و خاصیت های زرشک و همچنین زغال آخته در آن گیاه جمع شده می باشد
مزایا و خاصیت های دارویی آن گیاه
چربی خون را پایین می آورد
فشار خون را کم می کند
جهت معالجه مرض قند نیز توصیه شده می باشد
در زبان ترکی قره قات به معنی چوب سیاه می باشد . به آن جهت به ریشه ی خولنجان که شامل رنگی تیره می باشد قره غات هم می نامند. البته بین قره قاط و همچنین خولنجان هیچگونه شباهت و همچنین بستگی نیست.
|
|
|
|
» ارسال شده توسط حسینی در ۱۶ بهمن ۱۳۸۹ .
|
|
|
|
|