مچبوس(ته انداز )
|مچبوس(ته انداز ) ازاصلحیت|
۲۴تیر
مچبوس(ته انداز )
مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری
ماهی بدون استخوان : ۴۰۰گرم
برنج : دو و همچنین نیم پیمانه
روغن : ۶ قاشق غذاخوری
کشمش : نصف پیمانه
پیاز متوسط : ۱عدد
سبزی ماهی : ۱۰۰گرم
سیر : به مقدار مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری
مزایا و خاصیت های
آن غذای خوزستانی کم کالری بوده و همچنین جهت قلب و همچنین عروق و همچنین جلوگیری از گرفتگی عروق مفید می باشد . باعث کاهش فشارخون میشود مصرف دو تا سه بار آن هم در هفته جهت مادران باردار توصیه میگردد . همچنین مصرف جهت افرادی که رژیم لاغری دارند موثر می باشد.
دستور پخت
ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده و همچنین سبزی ماهی را ریز خرد کرده و همچنین به آن هم اضافه میکنیم . اجازه میدهیم کمی بپزد . سیر و همچنین کشمش را اضافه میکنیم محتویات را داخل شکم ماهی قرار داده و همچنین دو طرف ماهی را سرخ میکنیم . میتوان آن هم را در فر گذاشت و همچنین از روغن جهت طبخ بهره بری و استفاده نکرد . هنگام و زمانی که ماهی آماده شد ته قابلمه گذاشته و همچنین برنج آبکش شده را روی ماهی ریخته و همچنین اجازه دهیم پلو دم بکشد . در صورتی که آن غذا بصورت قالبی از ظرف جداشود خیلی زیاد سفره را زیبا می کند.