سیستم های همکاری در فروش موقعیتی عالی جهت کسب درآمد اینترنتی فراهم آورده اند ولی این موقعیت پتانسیلهای پنهان بسیار زیاد ی دارد که بخش عمده ی آن به اسکریپت مورد استفاده برای راه اندازی سیسـتم مربوط می شود . در تمام اسکریپتها، یک سری امکانات پایه وجود دارد که خب جای بحثی باقی نمی گذارد اما امکانات بسیار زیاد دیگر نیز مورد نیاز است که در این پست گاهي از آنها را که به نظر من ارزش زیاد بالایی دارند، معرفی میکنم.
خرید و فروش فایل های قابل دانلود
فروش مقاله,خرید نمونه سوال,سیستم همکاری در فروش,همکاری در فروش فایل,خرید و فروش فایل,خرید و فروش فایل های قابل دانلود,خرید نمونه سوال|همکاری در فروش
۱. بخش روش
به نظر من، اولین و مهمترین بخشی که جهت یک اسکریپت همکاری در فروش مناسب می بایست در نظر گرفت، بخش ویژه روش بازاریابهاست. اینکه بازاریاب بداند بایستی چکار نماید هرکاری را چگونه انجام دهد، در واقع شیشه عمر سیستم همکاری در فروش است.
اما در این بخش چه چیزهایی نیاز است:
معرفی کلی سیستم روش کاری آن
روش آموزش راه اندازی وبسایت (بلاگ) برای بازاریابی مناسب محصولات
معرفی انواع روشهای بازاریابی اینترنتی
روش نحوه پیاده سازی روشهای مختلف
ارائه پشتیبانی به بازاریابها از طریق فروم مخصوص روش دسته جمعی در این فروم.
روش کامل پیرامون کالاها (اما این مورد در مورد محصولات ی مثل انگشتر تشخیص حس یا دستبندهای پلاستیکی باوربالانس کاربر د ندارد!)
۲. بخش جوایز انعام ها
این سری یکی از مهمترین پارت هاست چرا که محل انگیزش بازاریابها جهت بهتر و بیشتر کار کردن به شمار می رود… . پیش بینی چنین بخشی در اسکریپتی که برای سیستم می نویسید، بسیار زیاد ضروری است. بر مبنای بیشترین فروش، بیشترین تعداد افراد اضافه شده به تیم فروش هر از بازاریابها و موارد مشابه می توان اتوماتیک جوایزی جهت بهترین ها تعریف کرد.
این بخش با نمایش بهترین ها، باعث ایجاد انگیزه دربقیه بازاریابها جهت قرار گیری در این لیست می گردد.
۳. بخش پشتیبانی
ممکن است بگویید در تمام سیـستم ها اسکریپتها وجود دارد اما در هیچ امکان برقراری ارتباط از سوی بازاریاب بابقیه بازاریاب ها وجود ندارد. چه بازاریابی که وی را معرفی کدره به سیـستم چهبقیه بازاریابها. این مورد به انتقال اطلاعات در سیسـتم کمک خواهد کرد در نهایت به خوبتر شدن وضعیت فروش سیسـتم می انجامد به ویژه وقتی بازاریابی با معرف که تجربه دارد در ارتباط باشد؛ در این حالت معرف برای دریافت پورسانت بیشتر قطعاً نسبت به آموزش صحیح بازاریاب زیرمجموعه خود كار می نماید این در نهایت به سود سیسـتم هم خواهد بود.
پس بخشی مختص ارتباط بازاریابها با هم و با معرف ضروری است.
۴. نمودارهای فروش
وجود نمودارهایی جهت نمایش وضعیت کار بازاریاب در اسکریپت شما که برای هر بازاریاب اطلاعاتی مانند موارد زیر را نمایش دهد:
تعداد کلیکهای انجام شده روی تبلیغات بازاریاب به تفکیک نوع تبلیغ مکان آن
تعداد فروشهای انجام شده بوسیله بازاریاب
و موارد مشابه
۵. انتقال اطلاعات
منظور از این بخش ارسال اتوماتیک ایمیل هایی حاوی اطلاعات ترین محصولات ، پرفروش ترین محصول روز، مطالب آموزش ی جدید ، شادباش مناسبتها به بازاریاب، پیام های مدیریت و … است. اینها که در سیسـتم های فارسی عمدتاً فراموش شده هستند ، این امکان را به مدیریت می دهند تا با بازاریابها رابطه برقرار کرده از این طریق نسبت به وفادار کردن وی، كار نمایند.
وفادار کردن بازاریاب یکی از مهمترین کارهایی است که مدیر سیـستم همکاری در فروش می بایست انجام دهد.
ممکن است بسياري از موارد ی که ذکر شد، زیاد آسان به نظر آیند ولی در عین آسانی نقش زیاد مهمی در ثبات سیسـتم ایفا می کنند. اما نکات خیلی دیگری می توان ذکر نمود که جهت یک سیسـتم مفید باشد ولی چنین موارد ی بهتر است در خلال کار سیسـتم و یا پروسه پیاده سازی آن توسط مشاوران سیـستم بیان شده پیاده سازی گردد.
باز تأکید میکنم که موارد فوق مضاف بر امکانات پایه ای یک سیستم لیست شدند وگرنه یک سری خصوصیات اگر در اسکریپت وجود نداشته باشند، دیگر نمی توان نام همکاری در فروش بر آن گذاشت.