چای
|چای ازاصلحیت|
چاى گیاهى است که داراى طبیعت گرم وخشک میباشد ماده اصلى موجود در گیاه چاى بعلاوه آنتى اکسیدانها ، تئین نام دارد .
قرار گرفتن بیش از سه تا پنج دقیقه تفاله چاى در کنار آبجوش، باعث آزاد شدن تئین بیش از حد شده و همچنين باعث یبوست میگردد . باید بدانیم چاى سیاه و همچنين سبز و همچنين سفید ، عملا از یک گیاه بدست مى آیند . چاى سبز فرآورى نشده است ، چاى سیاه تخمیر وفرآورى شده است . چاى سفید هم ، گل درخت چاى میباشد .
پس یادتان باشد تفاله چای را بعد از سه دقیقه دم کردن ، از قوری خارج کنید تا به جای چای ، سموم وارد بدن نکنید . چای از نوشیدنی های قدیمی و همچنين لذتبخش برای ایرانیان است و همچنين خیلی ها نمیتوانند از مصرف آن هم صرفنظر کنند
نقطه مهم مصرف چای :
خارج کردن تفاله بعد از دم کشیدن
کمرنگ مصرف کردن چای
کم مصرف کردن در طی روز
بهتر است چای را دو نوبت در اول صبح و همچنين آخر شب مصرف کنید و همچنين میزان مصرف آن هم فنجان باشد .