چرا بایستی و حتما سیب بخوریم؟/طب سنتی
سیب نقش مهمی در سلامت بدن دارد و همچنین مزیت آن هم آن می باشد که همچنین و علاوه بر پیشگیری از بیماریها، باعث افزایش سلامتی نیز میمی شود.
در آنجا، جهت تو دلایلی آوردهایم که چرا بایستی و حتما روزی حداقل یک عدد سیب بخورید.
۱-به بهبود تنفس، درمان و همچنین پیشگیری از آسم کمک میکند
محققان انگلیسی اخیراً به آن نتایج دست پیدا نموده اند که مادرانی که در طی زمان بارداری سیب بیشتری میخورند، کمتر احتمال دارد فرزندانی داشته باشند که تا سن ۵ سالگی دچار آسم شوند.
آن میوه میتواند از ریههای اشخاص پهناور و بزرگسال شمسی نیز محافظت کند.
همچنین میتواند احتمال مبتلا شدن به آسم، سرطان ریه و همچنین بسیاری از بیماریهای دیگر را کاهش دهد. در صورتی که تو از معظلات و مسائل و مشکلات ناشی از آسم رنج میبرید با خوردن یک فنجان آب سیب میتوانید به رفع آن معظلات و مسائل و مشکلات و همچنین نگرانیها کمک کنید. یکی از نشانههای آسم به سختی و همچنین با صدای بلند نفس کشیدن می باشد ولی باید توجه داشت با خوردن آب سیب جدید و تو و تازه میتوانید آن نشانهها را از بین ببرید.
۲- باعث میمی شود دیرتر گرسنه شوید
سیب حاوی مقدار و اندازه و میزان بسیاری فیبر میباشد و همچنین بدون آنکه تو کالری بسیاری گرفتن کنید، معده را پُر نموده و همچنین باعث میمی شود دیگر احساس گرسنگی نکنید.
شیرینی طبیعی که در سیب وجود دارد به آهستگی وارد خون میمی شود و همچنین به حفظ قند خون و همچنین آنکه سطح انسولین را در بدن تو در حد ثابتی نگاه دارد، کمک میکند، در پس نتیجه آن می شود که بدن تو احساس پُری و همچنین سیر بودن بیشتری می کند، برعکس خوراکیهای آماده که مواد قندی در آن همها خیلی زیاد زیاد می باشد و همچنین گرسنگیهای خیلی زیاد سریع را به دنبال دارند.
۳- به افزایش هوش، پیشگیری و همچنین درمان آلزایمر کمک میکند
احتمالاً به علت افزایش تولید استیل کولین (یک ماده شیمیایی که وظیفه رساندن پیغام بین سلولهای عصبی را بر عهده دارد)، سیب به بالا بردن کارایی حافظه ضمن افزایش سن و همچنین کاهش بالقوهی شانس ابتلا به بیماری آلزایمر کمک میکند. آن نتایج، از تحقیقاتی که در دانشگاه منچستر بر روی حیوانات انجام شد، به دست آمد.
اثر آن هم در درمان و همچنین پیشگیری از آلزایمر به گونهای می باشد که خوردن سیب باعث تقویت سلولهای مغز میمی شود.
۴- کلسترول خون را کاهش میدهد
بایستی و حتما از دو ترکیب کلیدی و همچنین اصلی تشکر کنیم؛ پکتین (نوعی فیبر گیاهی) و همچنین پلی فنولها (نوعی آنتیاکسیدان قوی). سیب میتواند سطح کلسترول بد خون (LDL) را پایین بیاورد و همچنین به آن ترتیب از گرفتگی عروق جلوگیری میکند.
جهت بهره بری و استفادهی اکثرا و بیشتر از مواد مغذی موجود در سیب، پوست آن هم را دور نیندازید، زیرا پوست سیب دو تا شش برابر اکثرا و بیشتر از گوشت آن هم، ترکیبات آنتیاکسیدانی دارد.
با خوردن سیب به روش منظم میتوانید از مبتلا شدن به دیابت و همچنین معظلات و مسائل و مشکلات
غیره ای که به دنبال دارد جلوگیری کرد. ژلاتین موجود در سیب نقش انسولین را
ایفا میکند در پس نتیجه آن می شود که در تنظیم سطح قند خون بدن اهمیت ویژهای دارد
سطح بالای کلسترول در بدن معظلات و مسائل و مشکلات طولانی مدت و همچنین خطرناکی را به دنبال دارد با مصرف سیب میتوانید سطح کلسترول را در حد نرمال نگه دارید.
مطالعات و همچنین پژوهشها حاکی از آن می باشد که خوردن دو عدد سیب در هر روز تقریباً به مقدار و اندازه و میزان ۱۶ قسمت و بخش سطح کلسترول را پایین میآورد. جهت کاهش سطح کلسترول هیچ چیز غیره ای به مقدار و اندازه سیب مفید نیست
۵- با سرطان مبارزه میکند
مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند ترکیبات مختلفی که در آن میوهی آبدار وجود دارد، رشد سلولهای سرطانی را محدود میکنند، ولی باید توجه داشت آن ترکیبات زمانی اکثرا و بیشتر تأثیرگذار خواهند بود که به روش کامل از تمام جزئیات سیب بهره بری و استفاده می شود (البته به جز ساقه و همچنین دانه آن هم).
افرادی که هر روز خدا اکثرا و بیشتر از یک سیب میخورند، قسمت و بخش مبتلا شدن به چند نوع سرطان را ۹ تا ۴۲ قسمت و بخش در خود پایین میآورند (سرطان دهان، مری، روده پهناور و بزرگ، سینه، تخمدان، سرطان پروستات و همچنین سرطانهای دیگر). آن نتایج از تحقیقات محققان ایتالیایی به دست آمده می باشد.
از آنجایی که فیبر موجود در سیب در تقویت دستگاه گوارش موثر می باشد از خطر ابتلا به سرطان روده پهناور و بزرگ جلوگیری میکند. خوشبختانه مطالعات نشان داده می باشد که مصرف آن میوه خطر ابتلا به سرطان ریه و همچنین سرطان سینه را نیز کاهش میدهد و همچنین به روش کلی سیب، میوهای کاملاً استثنایی در پیشگیری از انواع سرطانها به شمار میآید.
۶- دستگاه گوارش را تقویت میکند
افرادی که از معظلات و مسائل و مشکلات دستگاه گوارشی رنج میبرند با خوردن سیب میتوانند عملکرد آن دستگاه را در حد نرمال نگه دارند.
مهمترین دلیل در تنظیم و همچنین تقویت دستگاه گوارش آن می باشد که سیب سرشار از فیبر می باشد و همچنین آن بدان معناست که حرکات رودهای را منظم میکند و همچنین دیر هضمی و همچنین یبوست را از بین میبرد. با تنظیم دستگاه گوارشی از دل دردهای مزمن و همچنین شدید که به آن دستگاه مرتبط می باشد نیز کاسته میمی شود.
۷- موجب افزایش انرژی بدن میمی شود
قندی که در سیب وجود دارد طبیعی می باشد و همچنین فواید بسیاری دارد که به هیچ عنوان قابل مقایسه با شیرینیها و همچنین قندهای مصنوعی نیست
قند موجود در سیب باعث افزایش انرژی میمی شود به همین دلیل می باشد که خوردن آن میوه صبح زود و همچنین قبل از صبحانه توصیه شده و همچنین تا آخر شب بدن را سرحال نگه میدارد و همچنین انرژی مورد مستلزم و نیاز را تأمین میکند.
۸- به درمان آنمی (کم خونی) کمک میکند
از آن همجایی که سیب شامل آهن می باشد در درمان آنمی نقش مهمی دارد. آهن موجود در بدن سطح هموگلوبین را افزایش میدهد که افزایش هموگلوبین با درمان آنمی ارتباط و رابطه مستقیم دارد در صورتی که تو دائماً احساس ضعف و همچنین خستگی دارید با خوردن آن میوه میتوانید سرحال شوید زیرا قند طبیعی و همچنین اسیدهای موجود در سیب با آهن آن هم ترکیب شده و همچنین باعث افزایش انرژی و همچنین همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن میمی شود به گونهای که بدن در برابر بیماریها حالت آماده باش به خود میگیرد.
۹- کاهش خطر حملات قلبی را به دنبال دارد
سیب سرشار از آنتی اکسیدان قوی می باشد و همچنین در واقعیت و حقیقت آنتی اکسیدان جهت سلامت قلب فواید بسیاری دارد مصرف سیب کمک بسیاری به درمان و همچنین پیشگیری از بیماریهای قلبی میکند.
از آنجایی که بیماری قلبی با افزایش سن، زیاد میمی شود، مصرف آن میوه هیچوقت دیر نیست و همچنین به خوردن آن هم توصیه بسیاری شده می باشد.
۱۰ – به بهبود دیابت کمک می کند
افرادی که مبتلا به دیابت خواهند بود در صورت درمان نکردن آن هم به معظلات و مسائل و مشکلات غیره ای نیز دچار میشوند که به دیابت مرتبط میمی شود شامل اختلالات عصبی، معظلات و مسائل و مشکلات کلیوی و همچنین معظلات و مسائل و مشکلات بینایی. با خوردن سیب به روش منظم میتوانید از مبتلا شدن به دیابت و همچنین معظلات و مسائل و مشکلات غیره ای که به دنبال دارد جلوگیری کرد. ژلاتین موجود در سیب نقش انسولین را ایفا میکند در پس نتیجه آن می شود که در تنظیم سطح قند خون بدن اهمیت ویژهای دارد. خوشبختانه آن میوه در شرایط آب و همچنین هوایی متنوع و گوناگون و مختلف برداشت میمی شود.
۱۱- به افزایش بینایی کمک میکند
معظلات و مسائل و مشکلات ناشی از بینایی تقریباً غیرقابل پیشگیری می باشد ولی باید توجه داشت اخیراً مطالعات انجام شده نشان داده می باشد که سیب میتواند اثر مطلوبی بر بینایی داشته باشد از آن همجایی که سیب منبعی غنی از ویتامین Aو همچنین ویتامین Cمی باشد در درمان شب کوری و همچنین کور رنگی تاثیرات و همچنین اثرات مثبتی دارد.
منبع
تازه ترین و جدیدترین طب سنتی : چرا بایستی و حتما سیب بخوریم؟/طب سنتی