چگونه از میوه های تابستانی به خوبی بهره بگیریم ؟
|چگونه از میوه های تابستانی به خوبی بهره بگیریم ؟ ازاصلحیت|
تنوع میوه ها در فصل تابستان زیاد است .
چگونه از میوه های تابستانی به خوبی بهره بگیریم ؟
باید از تمام این میوه ها در این فصل بهره بري و استفاده کنیم و همچنين رعایت سردی و همچنين گرمی میوه ها را داشته باشیم . برخی از میوه های تابستانی طبیعت خیلی سرد دارند . مثل انواع میوه های بسیار ترش که میتوان شاه توت ، آلبالو ، زردآلو ، آلوترش و همچنين میوه هایی مثل گوجه سبز را نام برد . این میوه ها طبیعت خیلی خنکی دارند و همچنين سرد بوده و همچنين جاری کننده صفرا خواهند بود .
از میوه های دیگر تابستان میتوان به قیسی ، گلابی ، سیب گلاب اشاره کرد که این ها میوه های لطیف کننده خواهند بود و همچنين همه اخلاط ( سودا ، صفرا ، دم و همچنين بلغم ) را لطیف میکنند . میوه های متوسط به گرم مثل خربزه ، گرمک ، طالبی خواهند بود که انرژی قسمت و بخش بوده و همچنين میزان انرژی بدن را تأمین میکنند .
در فصل گرما بهتر است از انواع میوه های تابستانی و همچنين از همه رنگها و همچنين طعم های آن هم بهره بگیرید . لزوما نباید همه این میوه ها را با هم مصرف کرد . میتوان تقسیم بندی و همچنين اولویت بندی کنیم . مثلا یک روز بعد از ظهر شاه توت بخوریم . روز بعد در صبح سیب به خوبی بخوریم . بعد از ظهر از قیسی جات بهره مند شویم و همچنين به همین شکل در هر وعده یک میوه را به وفور بهره بري و استفاده کنیم . این شیوه مصرف میتواند هم تاثيرات و همچنين اثرات آن هم میوه را در بدن بیشتر کند و همچنين هم تراز اخلاط را در بدن حفظ کند .
مصرف میوه ها با حجم زیاد در کنار مصرف غذا توصیه نمیشود و همچنين بهتر است فاصله زمانی داشته باشد . البته استثنا هم وجود دارد. خداوند در بدن انسان انقدر اقتدار و قدرت گذاشته که بتواند استثناها را پوشش دهد . ولي بايد توجه داشت نباید مصرف میوه ها همزمان با غذا ، تبدیل به یک عادت مي شود . این عادت باعث سنگینی معده شده و همچنين زيرا و به درستي که میوه ها آب جذب میکنند ، پهناور و بزرگ شدن معده اتفاق می افتد و همچنين در صورتي که تبدیل به عادت مي شود ، اختلال سیستم گوارشی را ایجاد میکند .
مصرف نوشیدنی های سرد حتی آبمیوه های خنک با غذا توصیه نمیشود. از بستنی و همچنين فالوده در میان وعده میتوانیم بهره بري و استفاده کنیم و همچنين درزمانی که معده خالی هست نیز مشکلی ایجاد نمیکند. برای جلوگیری از گرمازدگی ، شخصی که در محیط گرم قرار دارد و همچنين یا اشخاصی که در سفر خواهند بود و همچنين ۲تا۳ ساعت از وقت غذا خوردن آنها قبل ، وقتی احساس گرما میکنند ، میتوانند فالوده و همچنين بستنی مصرف کنند .
از آنجا که معده سبک است ، حرارت را در سیستم مرکزی پایین می آورد. باید دقت مي شود که در مصرف فالوده و همچنين بستنی نباید زیاده روی کرد. در میزان مصرف فالوده و همچنين بستنی در بچه ها و همچنين بزرگسالان دقت خوبی داشته باشید. زيرا و به درستي که تحرک این اشخاص کم است ، بچه ها سینوزیت میکنند و همچنين بزرگسالان ممکن است بعد از مصرف آن هم دچار دردهای قولنجی یا شکمی شوند .
در صورتي که طبیعت و همچنين مزاج ما خیلی گرم باشد ، بهره بري و استفاده از خربزه و همچنين میوه های پالپ دار مثل طالبی و همچنين خربزه میتواند باعث ایجاد علائمی مثل کوریزا یا سرماخوردگی مي شود که به دلیل تخلیه شدید صفرا توسط این میوه ها است . متعاقب خروج صفرا ، بخارات صفرا به سمت گلو حرکت کرده وباعث ایجاد سوزش و همچنين خارش در گلو و همچنين حلق میشود .
چنانچه خواستید آب خربزه را به عنوان نوشیدنی بهره بري و استفاده کنید ، ترجیحا بخشی از پوست و همچنين حتی تخمه خربزه را هم به آن هم اضافه کرده و همچنين با هم میکس کنید که این کار باعث اصلاح مزاجی این نوشیدنی خواهد شد .
همچنین بهتر است در مصرف هندوانه از کمی گلاب بهره بگیرید و همچنين زمانیکه هندوانه را میل میکنید ، کمی گلاب نیز میل نمایید . این کار یکی از بهترین اتفاقات خواهد بود که باعث میشود شخص مصرف کننده دل درد نگیرد و همچنين دچار دردهای گوارشی نشود . در شخص وضعیت شادابی ایجادشده و همچنين معده فرد تقویت میگردد . پس در هنگام پذیرایی از مهمان با هندوانه حتما کمی گلاب هم سرو مي شود .
دوستدار سلامتی تو: دکترمهدی فهیمی